Betalen

Welke betaalmethoden kunt u kiezen?

iDEAL
:
Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet-betaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van uw bank.


Creditcard
:
Dit is mogelijk door een Paypal account aan te maken. U kunt uw creditcard gegevens in dat account kwijt. U betaald daarbij nog een stuk gemakkelijker.

Paypal
:
Paypal is een online betaalsysteem. Paypal fungeert als intermediair voor online en mobiele betalingen tussen personen onderling, online verkopers en webwinkels.

Bancontact / Mister Cash
:
Bancontact / Mister Cash is de betaalmethode die het mogelijk maakt om in België direct online te betalen via de online betaalsystemen van de grootste Belgische banken.


Giropay
:
De online betaalmethode Giropay is erg populair bij de Duitse consument. Het betaalproces lijkt veel op dat van iDEAL. Het is veilig en vertrouwd en verloopt volledig via de internetbankieromgeving van de consument.

FAQ’S Betalen

Ontvang ik een papieren factuur?
Alle orders en betalingen verlopen volledig digitaal, factuur ontvangt via e-mail.

Is het veilig om te betalen op de Hippetrends.nl web shop?
Tijdens het afhandelen van de betaling maken wij gebruik van een beveiligde SSL internet verbinding van onze betalingsprovider Sisow. De SSL software zorgt ervoor dat de betalingsinformatie versleuteld over het internet wordt verstuurd. Het is dus veilig om te betalen in de web shop van Hippetrends.nl.

Zijn de vermelde prijzen in- of exclusief BTW?
De prijzen die vermeld worden zijn inclusief BTW. 

Is het mogelijk om achteraf te betalen?
Op dit moment nog niet mogelijk.

Kan ik mijn bestelling als ik deze al betaald heb, nog annuleren?
Zodra de bestelling is afgerekend, kan deze helaas niet meer geannuleerd worden. U kunt de bestelling na ontvangst wel gratis terugsturen. Zie hiervoor de Retourvoorwaarden.