Retouren

Retourvoorwaarden

  • Nadat je het door jou bestelde product hebt ontvangen, heb je het recht om binnen 14 werkdagen na ontvangst van dit product, de onderliggende overeenkomst met Hippetrends.nl te ontbinden. Je hoeft hiervoor geen reden op te geven.
  • Indien je de overeenkomst wenst te ontbinden, dien je dit schriftelijk (via e-mail, brief of het herroepingsformulier) aan Hippetrends.nl te melden. Je dient het product onmiddellijk terug te sturen naar Hippetrends.nl. Je dient wel zelf de kosten van en het risico voor het retour zenden te dragen.
  • De betalingen die je hebt verricht op het moment dat je de overeenkomst met Hippetrends.nl ingevolge artikel 8.1 en 8.2 van deze voorwaarden hebt herroepen, zal Hippetrends.nl binnen 14 dagen nadat Hippetrends.nl het door jouw geretourneerde product heeft ontvangen, aan je terugbetalen.
  • Hippetrends.nl behoudt het recht om geretourneerde producten te weigeren of om slechts een gedeelte van het reeds betaalde bedrag te crediteren wanneer het vermoeden bestaat dat het product reeds is geopend, gebruikt of door jouw schuld (anders dan die van Hippetrends.nl of de leverancier van het product) is beschadigd.
  • Indien een product wordt geretourneerd dat naar het oordeel van Hippetrends.nl schade heeft opgelopen die aan een handeling of nalatigheid van jou te wijten is of anderszins voor jouw risico komt, zal Hippetrends.nl je hiervan schriftelijk (via brief of e-mail) in kennis stellen. Hippetrends.nl heeft het recht om de waardevermindering van het product als gevolg van deze schade van het aan jou terug te betalen bedrag in te houden.
  • Bewaar het verzendbewijs dat u bij het PostNL of DHL servicepunt krijgt goed. Wij vergoeden zoekgeraakte zendingen alleen op vertoon van dit bewijs.
  • Indien niet aan bovenstaande voorwaarden wordt voldaan, behoudt hippetrends.nl zich het recht voor om goederen te weigeren of te retourneren.
  • Als je retour wordt geaccepteerd krijg je het aankoopbedrag binnen 14 dagen na ontvangst gecrediteerd. Alleen bij het retourneren van een volledige bestelling krijgt u de verzendkosten ook vergoed!

FAQ’S Retourneren

Wanneer krijg ik mijn geld terug van geretourneerde producten?
In de meeste gevallen ontvangt u binnen 14 werkdagen na retourneren uw geld terug. In enkele gevallen kan het langer duren, maar u zult het retourgeld uiterlijk binnen 20 dagen ontvangen.

Krijg ik de verzendkosten vergoed indien ik producten retourneer?
U krijgt de verzendkosten alleen vergoed als u de volledige bestelling, dus alle producten, retourneert.

Wanneer krijg ik mijn aankoopbedrag terug?
Wij streven er naar het aankoopbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van het retourpakket te crediteren.

Ik wil mijn bestelling retourneren. Wat moet ik doen?
Neem dan contact op met de klantenservice door een e-mail te sturen aan info@hippetrends.nl . Of bel onze klantenservice op werkdagen tussen 8.30 – 17.30 uur op telefoonnummer +31 (0) 6 23 26 33 88. Daar kunnen zij u verder helpen. 

Moeten de producten in de originele verpakking worden geretourneerd?
Producten worden alleen retour geaccepteerd als ze in originele staat en in de originele verpakking, indien redelijkerwijs mogelijk, worden teruggestuurd. Zorg er dus goed voor dat u alles goed verpakt. 

Kan mijn retourzending ook worden opgehaald?
Nee, het is alleen mogelijk een bestelling te retourneren via een PostNL servicepunt of DHL parcel shop.

Kan ik mijn producten na ontvangst ruilen voor andere producten?
Nee, dit is helaas niet mogelijk. U zult eerst uw bestelling retour moeten sturen, waarna u het geld terug krijgt. U kunt uiteraard wel weer een nieuwe bestelling plaatsen, mocht u dit willen.