Verzending en Levering

  • Het risico tijdens het transport van het door jou bestelde product is voor Hippetrends.nl. Op het moment van aflevering van het product gaat het risico van het product op jou over, behoudens de aansprakelijkheden die wettelijk niet door Hippetrends.nl kunnen worden uitgesloten.
  • Levering vindt plaats via PostNL of DHL. Je bestelling word gratis verzonden binnen Nederland vanaf € 20,-. Voor brievenbus pakketten hanteren wij € 1,99 aan verzendkosten. Pakketten onder € 20,00 hanteren wij € 4,95 aan verzendkosten.
  • Indien je woonachtig bent in België, Frankrijk of Duitsland wordt er standaard € 15,00 verzendkosten in rekening gebracht.
  • Op het moment dat uw bestelling ons magazijn verlaat, ontvangt u van ons een e-mail met een Track en Trace code. Met deze code kan u op elk gewenst moment kijken waar het pakket zich bevindt.
  • In geval van verhoging van één of meer der kostprijs factoren is Hippetrends.nl gerechtigd om de prijs dienovereenkomstig te verhogen. Een dergelijke prijsverhoging geeft je het recht om de overeenkomst te ontbinden binnen 14 dagen na melding van deze prijsverhoging door Hippetrends.nl. Indien door wettelijke bepaling een prijsverhoging doorgevoerd wordt, heb je geen recht op ontbinding. Dit kan bijvoorbeeld een verhoging van het btw-tarief zijn.

FAQ’S Verzending & Levering

Wat zijn de verzendkosten?
Gratis verzending binnen Nederland voor orders boven de € 20,-. Voor brievenbus pakketten hanteren wij € 1,99 aan verzendkosten. Pakketten onder € 20,00 hanteren wij € 4,95 aan verzendkosten.

Voor bestellingen naar België, Frankrijk of Duitsland brengen wij standaard een bedrag van € 15,00 aan verzendkosten in rekening.

Kan ik een bestelling laten verzenden naar een buitenlands adres?
U kunt een bestelling alleen laten bezorgen op postadressen in Nederland, België, Frankrijk  of Duitsland. 

Kan ik een bestelling laten afleveren op een postbus adres?
Het is niet mogelijk om een bestelling te laten afleveren op een postbus adres.

Kan ik mijn bestelling ook ophalen?
Het is niet mogelijk om een bestelling op te halen.

Kan ik mijn bestelling ook volgen?
Ja, het is mogelijk om uw bestelling te volgen. Nadat uw order is ingepakt door ons ontvangt u namelijk een Track & Trace code waarmee u de status van uw bestelling kunt volgen.

Ik heb meerdere producten tegelijk besteld, wordt dit in een keer bezorgd?
Ja, alle producten worden in één keer bezorgd.

Kan ik mijn aankoop op een ander adres dan mijn huisadres laten bezorgen?
Ja, dat is mogelijk. Tijdens de bestelprocedure kun u bij de optie ‘Thuisbezorgen’ meerdere afleveradressen aanmaken. De adressen die u aanmaakt blijven behouden, zodat u bij elk bezoek aan onze web shop weer kunt kiezen op welk adres u de bestelling wilt laten afleveren. U kunt een bestelling overigens niet op een postbus adres laten leveren.

Is het mogelijk om zelf een datum te kiezen voor de bezorging van mijn artikel?
Nee, dit is helaas niet mogelijk.